Äitiysvaatteet netistä

Äitiysvaatteet

Äitiysvaatteita on tarjolla niin arkeen kuin juhlaankin. Vaikka vatsa kasvaa, odottavan äidin ei tarvitse pukeutua telttoihin tai puolison vanhoihin verkkareihin.

Odotusajan vaatteiden tulee olla ennen kaikkea miellyttäviä päällä. Erilaisia tunikoita ja mekkoja sekä neuletakkeja voi hankkia normaalimallistoistakin, kunhan valitsee tavallista suuremman koon. Moni raskaana oleva kokee mukavimmiksi empiremalliset, yläosastaan istuvammat, rintojen alta kauniisti ja väljästi laskeutuvat mallit.

Erityisesti äitiyshousujen ostaminen on järkevää, vaikka ne saattaisivatkin tuntua aluksi tarpeettomilta. Niitä voi hankkia kahdet: mukavat kotioloihin ja siistimmät, esimerkiksi farkut, muuhun käyttöön. Samojen housujen ilmettä saa muutettua asusteilla. Äitiysmallisia t-paitoja saa ostettua huokeallakin hinnalla, joten niitä voi hankkia useita erilaisia.

(kuva: Sean McGrath CC-BY)

(kuva: Sean McGrath CC-BY)

Imetysvaatteet ja -liivit

Imetysvaatteet on suunniteltu niin, että imetys sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja huomaamattomasti julkisellakin paikalla. Paidat muistuttavat usein ulkoasultaan tavallisia vaatteita, mutta niissä on imettämistä helpottavia yksityiskohtia. ”Imetysluukku” saatetaan esimerkiksi kiristää nauhoilla vartalonmyötäiseksi, tai rintojen kohdalla voi olla sivuunvedettävä kietaisuosa.

Imetysliivien tärkein tehtävä on tukea rintoja. Niitä valmistetaan sekä kaarituellisina että -tuettomina. Imetysliivit on suunniteltu siten, että ne on helppo avata yhdelläkin kädellä. Rintaliiveissä voi olla tarpeen käyttää liivinsuojia, jotka pitävät sekä rintaliivit että paidan kuivina. Liivinsuojia on saatavilla sekä kertakäyttöisinä että pestävinä.

Äitiys- ja imetysvaatteita myyviä, suomalaisia nettikauppoja

www.amauti.fi
www.bebelane.com
www.bebes.fi
www.bellabambina.fi
www.ellos.fi
www.esprit.fi
www.hm.com
www.lindex.fi
verkkokauppa.malaika.fi
www.mamabella.fi
www.mamamia.fi
www.mamidea.com
www.missymom.fi
www.myllymuksut.fi
www.nelly.com
www.nettiemo.fi
www.pepino.fi
www.prettymum.fi

Äitiys- ja imetysvaatteita myyviä, ulkomaalaisia nettikauppoja

www.activebabycare.se
www.asos.com
www.figleaves.com
www.funmum.com
www.gap.eu
www.jojomamanbebe.co.uk
www.next.co.uk
www.nursingbra.co.uk
www.oldnavy.com
www.seraphine.com
www.topshop.com

Kommentointi on suljettu.