Lastenvaatteita ulkomailta

Ulkomaalaisten nettikauppojen valikoima on suomalaisia laajempi, ja myynnissä on monia merkkejä, joiden vaatteita ei saa hankittua kotimaasta. Hinnat ovat edulliset, ja etenkin merkkivaatteiden kohdalla hintaero voi olla tuntuva. Ulkomaalaisissa nettikaupoissa on myös usein tuntuvia tarjouksia. Muutamat kaupat eivät veloita erikseen toimituskuluja, mutta useimmiten ne ovat varsin kohtuulliset. Muista, että kimppatilaukset alentavat postikuluja roimasti – kannattaa siis kerätä kokoon porukka yhteistilausta varten! Alla on esitelty joitakin luotettavia, ulkomaalaisia nettikauppoja, jotka toimittavat tilauksia myös Suomeen.

Bestseller/Name it

Tanskalaisella Bestseller-yhtiöllä on lukuisia vaatebrändejä. Sen nettikaupasta saa tilattua myös Name it -merkkisiä lastenvaatteita. Kaupassa voi maksaa yleisimmillä debit- ja luottokorteilla sekä Visa Electronilla. Tilaus toimitetaan kahden päivän kuluessa, ja palautusoikeus on 30 päivää. Toimituskulut ovat 5,95 euroa, ja yli 80 euron suuruisista tilauksista niitä ei peritä lainkaan. Tilauksen minimihinta on 20 euroa. Mahdollisista palautuksista koituvat postikulut pitää maksaa itse. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse maanantaista torstaihin klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-14.

Boden

Brittiläinen Boden myy naisten-, miesten- ja lastenvaatteita. Kaupassa voi maksaa yleisimmillä debit- ja luottokorteilla sekä Visa Electronilla. Tilaus toimitetaan kahden viikon sisällä, ja viikon kuluessa tuotteiden saamisesta tehdyt palautukset ovat ilmaisia.  Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse maanantaista lauantaihin klo 8-22 ja sunnuntaisin klo 10-18 sekä lisäksi sähköpostitse.

Du Pareil au même

Ranskalainen, hurmaava Du Pareil au même myy nettikaupassaan lastenvaatteita, -kenkiä ja -tarvikkeita. Sivuston kieleksi saa valittua ranskan ohella englannin ja espanjan. Kaupassa voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla ja lisäksi PayPalin kautta. Tilaus toimitetaan 3-10 päivän kuluessa. Palautusoikeus on 14 päivää, ja koituvat postikulut pitää maksaa itse. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse tai nettisivujen lomakkeen kautta.

Gymboree

Yhdysvaltalainen Gymboree on keskittynyt pelkkien lastenvaatteiden myymiseen. Kaupassa voi maksaa kaikilla yleisimmillä luottokorteilla. Tilaus toimitetaan viiden päivän kuluessa. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen loppusumman mukaan alkaen 22 dollarista eli noin 17 eurosta. Palautusoikeus on pitkä, mutta palautuksesta aiheutuneita postikuluja ei korvata. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 6-19, lauantaisin klo 7-15 ja sunnuntaisin klo 8-16. Lisäksi voi lähettää sähkö- tai kirjepostia tai faksin.

(kuva: Calliopejen CC-BY)

(kuva: Calliopejen CC-BY)

House of Fraser

Brittiläinen, perinteikäs House of Fraser myy nettikaupassaan naisten-, miesten- ja lastenvaatteita, asusteita, leluja, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa sekä kodintuotteita ja huonekaluja. Myynnissä on tunnettujen merkkien, kuten Benettonin, Ellen, French Connectionin, Polarn O. Pyretin ja Tommy Hilfigerin lastenvaatteita. Kaupassa voi maksaa yleisimmillä debit- ja luottokorteilla ja lisäksi PayPalin kautta. Ostaja voi valita joko 10 punnan eli noin 12 euron hintaisen pikatoimituksen (3 päivää) tai 6 punnan eli noin 7 euron hintaisen normaalitoimituksen (8 päivää). Palautusoikeus on kaksi viikkoa. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse arkisin klo 8-22, lauantaisin klo klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 9-20. Lisäksi heihin voi olla yhteydessä täyttämällä nettisivuilla olevan lomakkeen, kirjeitse sekä Facebookin ja Twitterin kautta.

Lucky Little Me

Ruotsalainen Lucky Little Me myy lastenvaatteita ja leluja sekä lastenhuoneen sisustukseen liittyviä tuotteita. Myynnissä on sekä Ticket to Heavenin kaltaisten tunnettujen merkkien että tuntemattomampien valmistajien tuotteita. Kaupassa voi maksaa MasterCardilla ja Visalla. Toimituskulut ovat 69 kruunua eli hieman alle 8 euroa. Palautusoikeus on kaksi viikkoa, ja koituvat postikulut pitää maksaa itse. Asiakaspalveluun saa yhteyden joko puhelimitse tai sähköpostitse. Nettisivut ovat ruotsinkieliset.

M&Co

Englantilainen ketju myy verkkokaupassaan naisten-, miesten- ja lastenvaatteita, asusteita ja kodintuotteita. Kaupassa voi maksaa yleisimmillä debit- ja luottokorteilla, Visa Electronilla ja lisäksi myös PayPalin kautta. Tilaus toimitetaan 5-7 arkipäivän kuluessa. Toimituskulut ovat 7,50 puntaa eli noin 9 euroa, mutta palautukset ovat maksuttomia. Asiakaspalveluun saa yhteyden ympäri vuorokauden joko puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse.

Marks & Spencer

Perinteikäs brittiläinen Marks & Spencer myy verkkokaupassaan naisten-, miesten- ja lastenvaatteita, kodintuotteita ja huonekaluja, elektroniikkaa, kirjoja, dvd:itä, kukkia, ruokaa sekä viinejä. Kaupassa voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla. Tilaus toimitetaan 7-10 päivän kuluessa.  Toimituskulut ovat 7,50 puntaa eli noin 9 euroa. Tietyillä tuotteilla, kuten vaatteilla, on 35 päivän palautusoikeus. Mahdollisista palautuksista koituvat postikulut pitää maksaa itse. Asiakaspalveluun saa yhteyden joko faksilla, puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse.

Next

Next on suuri brittiläinen nettikauppa, joka myy samanmerkkisten lastenvaatteiden ohella myös naisten- ja miestenvaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintuotteita. Hinnat näkyvät euroina, ja kaupassa voi maksaa yleisimmillä debit- ja luottokorteilla. Tilaus toimitetaan kolmen arkipäivän kuluessa, ja palautusoikeus on 28 arkipäivää. Toimituskuluja ei peritä, mutta mahdollisista palautuksista koituvat postikulut pitää maksaa itse. Asiakaspalveluun saa yhteyden ympäri vuorokauden joko puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse.

Kommentointi on suljettu.